En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları ağır beşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı koca binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Özellikle alıngan ve değerli materyallerin evetğu odaların kapılarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın, maddenin ısı ve oksijenle birleşmesi sonucu oluşan yanma reaksiyonlarının ne başüstüneğu tabii afettir.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat başka kapı imalatları kadar değildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa da yalnızca hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik amerikan bar yahut benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Ayrıca, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair tembihyorlar.

Yangın direnci: Ivedili çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın güvenli tahliyesini sağlamalıdır.

Görmüş olacaksınız ki bu denli etkili nitelikli yangın baplarını en akla yatkın fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

 60dk ve 120dk kabil vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için istanbul Yangın kapısı fiyatları vukuf alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın Bapsı, acil durumlarda kuruluşdan emniyetli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve beniâdem yaşamını yapı taşı düz, kuruluşların en önemli unsurlarından biridir.

Kullanılacak zat skorsı 100 kişyerinde aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış kapılarında PUSH BAR veya PANİK BAR olmalıdır.

FEZA Tip Odası Yangın Kapısı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yanı düzen otomasyon sistemlerine reva aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı kabil.

Report this wiki page